maanantai 21. toukokuuta 2012

Ihan kuin uusi

Meillä juhlittiin eilen nuoremman syntymäpäivää, joten viikonloppu kului juhlien ja niiden valmisteluiden merkeissä. Yleensä kun kutsun meille vieraita, otan tavoitteekseni saada jonkin keskeneräisen projektin valmiiksi. Tällä kertaa se oli keittiön valaisin. Asuntokaupan mukana meille jäi keittiön kattoon roikkumaan 80-luvulta peräisin oleva punamusta hissilamppu. Minä näin lampun potentiaalin heti. Nyt se viimein pääsi takaisin paikalleen tuomaan piristystä arkeen. Minusta siitä tuli aika namu.



3 kommenttia:

  1. Synttärionnittelut tytön tyllerölle :) lamppu on herkullisen värinen. minäki tuunasin noita meidän pirtin katossa roikkuvia kolmea kynttiläkruunun näköstä lamppua syksyllä, kun löysin kaupasta söpöt sydämet joissa roikkuu pieni "kristalli" keskellä. hyvää feng shuita tai jotain semmosta, heh, no ainaki näyttää kivalta ;)

    VastaaPoista
  2. Musta on ihan parasta jos saa jostain melko rumasta ja jonkun toisen mielestä roskiin joutavasta tavarasta tehtyä jotain kaunista ja ainakin omaa silmää miellyttävää.

    VastaaPoista
  3. joo, parhaat kicksit kyllä aina ku saa halvalla, helposti, itse tehtyä jotain ihan mahtavaa :) vkloppuna totesin että kuopus tarvii trikoopipon, vaan eipä löytyny siltä paikkakunnalta kauppaa joka olis a)myyny trikoota ja b)ollu auki. mut kirppikseltä löyty söpöstä kankaasta tehty, hieman kulahtanu marimekon trikoopusero ja siitä tuli mitä ihanin pipo... innostuin vähän ja taidan ommella niitä vielä jokusen lisää :)

    VastaaPoista