sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

KEITTIÖKUULUMISIA

Joulua ennen kirjoittelin keittiöremontistamme. Tavoitteena oli saada keittiö jouluksi käyttöön. Kyllähän siihen tavoitteeseen päästiinkin. Perustoiminnat saatiin valmiiksi ja uusi keittiö käyttöön. Valmiiksi asti ei sitä kuitenkaan ihan saatu. Kaikenlaista pientä puuttuu, vähän maalia, välitila, pistorasioita ja valaisimia, sokkelit, listoja ja vetimiä. Uutta inspiraatiota on vähän odoteltu, ehkä sitä piahkoin olisi luvassa, kun kevät tulee. Yleensä keväisin on ollut tiedossa jonkinlainen remonttivimma. Sitä odotellessa. Lisäksi olisi myös mukava saada vuorokauteen jokunen lisätunti, ihan vaan siksi että saisi joskus tehtyä edes puolet asioista jotka ovat suunnitteilla.



4 kommenttia:

  1. tosi hieno :) jännä verrata tätä kuvaa siihen aikasempaan suunnitelmakuvaan! ja ei tätä kyllä samaksi enää tunnista ku lähtötilanne. ootte paiskinu kyllä hommia, vaan lopputulos on varmasti vaivan arvonen :) -L-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vieläkö saadaan ihan valmiiksi asti ja viimeistellyksi. Oon kyllä sen verran innoissani tästä uudestä keittiöstä, että ruokaa ja leipomuksiakin tekee jo nyt ihan eri innolla kuin aikasemmin.

      Poista
  2. tykkään tuosta kontrastista ku on valkoista ja uutta pintaa, sileää ja kiiltävää ja sit -wau- perinteiset räsymatot lattialla <3 -L-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään räsymatoista ihan hulluna! Ne tuo jotenki sellasta lämpöstä tunnelmaa kotiin..(ja piiottaa kivasti pikkumuruset ja roskat) Ja mun mielestä ne tosiaan sopii melkein mihin vaan.

      Poista