perjantai 20. syyskuuta 2013

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Esikoinen täyttää tänään 6 vuotta. Synttäreitä juhlittiin eilen kaveriporukalla. Kakkuna oli lakujen kera koristeltua vaniljajäätelöä, jonka alla oli juustokakuistakin tuttua keksipohjaa. Minusta ainakin oli herkkua :) NAM. Suosituimmaksi tarjoiluksi täytyy kyllä todeta takuuvarmat prinssinakit ja eineslihapullat sekä sipsit.. pääseepä itse ainakin helpolla. Värikkäillä hammastikuilla koristellut leivät eivät kyllä uponneet lapsiin, yksi rohkea omien sanojensa mukaan UHRAUTUI ottamaan yhden leivän, ihan vain saadakseen hammastikun. Kelpasivat sentään onneksi tänään sitten työkavereille kahvin kavereiksi.

Ihan hitti synttäreillä oli taikurin ilmapallot, jotka on huippuja miekkailuun. Hauskaa myös on jatkuva poksahtelu. Ainoastaan sekä palloista, että lapsista lähtevä meteli on kyllä jotain ihan järkyttävää ja lähellä aihettaa kuulovaurioita. Ihan vain varoituksena.








2 kommenttia:

  1. ihan huiput synttärit varmaan :) Onnea nuorelle herralle! Ja katse kiinnittyi olennaiseen eli onpas ihana pöytäliina!!! :) tahtois kuvia myös uudesta keittiöstä vielä lisää...! -L-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangas on mulla ollut aikaisemmin keittiön verhona. Toimii myös hyvin pöytäliinana.. Tykkään kyllä itsekin tuosta kankaasta tosi paljon!

      Syy miksen siitä uudesta keittiöstä ole enempää kuvia laittanut on sellainen, että se on edelleen samassa vaiheessa, kun viimeksi. Eli kaikki viimeistelyt puuttuu edelleen. Vuosipäiväkin keittiöllä lähestyy, niin ajateltiin, jos vaikka saataisiin vetimet sen kunniaksi paikalleen. Hitaasti hyvä tulee :)

      Poista