tiistai 3. joulukuuta 2013

VOHVELIKIRJONTAA

Kukapa ei olisi koulun käsityötunnilla pujotellut puuvillalankaa vohvelikankaaseen, luultavasti puuha edelleen kuuluu opetussuunnitelmaan..luulisen ainakin niin. Jokin noissa yksinkertaisissa käsitöissä viehättää meikäläisen silmää, ainakin kun väriyhdistelmät eivät ole samanmoiset kuin silloin lapsena (vaalean lilaa kangasta ja kirkkaan punaista lankaa). Mukavan näköiset näistä tuli, miellyttää ainakin meikäläisen silmää. Vohvelikankaassakin tieten on oikea ja nurja puoli, mutta kun en osannut tietää kumpi on kumpi, tein kirjailut molemmille puolille kangasta.






2 kommenttia:

  1. Onpas ihania! On vähän monimutkasempia kuvioitakin ku ala-asteella :) -L- ja valkosella taustalla kieltämättä hienompia ku lilalla tai räikeän mintunvihreällä, jolle minä tein oman kässäpussin sillon... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuossa ihan simppeleitäkin kuvioita, kun ihan suoraan olen vain lankaa pujottanut :) Luulen, että mun kammo pastilliväreihin kumpuaa noista 90-luvun käsityötunneilta.. on jäänyt traumoja kun kaikki väri yhdistelmät oli jotenkin ihan hirveitä!

      Poista