lauantai 17. tammikuuta 2015

OLOHUONEEN HUVIPUISTO

Edellisessä postauksessa mainitsin puolisolta saadun synttärilahjan. Tässä se sitten on. 70-luvun tv-tuoli. Oikeastaan tuolin olen jo viisi vuotta taakse päin ostanut ITSE kierrätyskeskuksesta, alta viiden euron. Uudet kankaat  ja kaikki sisukset myös uudet. Joku on nähnyt ison vaivan, lukeutuu kyllä löytöihin tämä. 

Valitettavasti tuolin jalasta vaan napsahti jokin alumiini osa nips naps poks-poikki, varmaan jo neljä vuotta sitten. Hylättynä tuoli sitten odotteli aikaansa. Minulta kun ei metallityöt luonnistu, niin en oikein ole osannut tuolille mitään tehdä. Puolisokin totesi, ettei siihen istua ainakaan uskalla, vaikka saisikin korjattua (menee ehkä siinä vaiheessa tuolilta tarkoitus). 

Viime viikolla työmatkalla huomasin roskalavalla samanhenkisen tuolinraadon lumen alla. Vinkkasin siitä puolisolle ja tämä rakkaudellisesti kävi puolestani dyykkaamassa roskalavan tuolista jalan. Se ei myöskään ollut täysin ehjä. Taitavana mies sitten yhdisteli näiden kahden tuolinjalan osia, ja sai niistä yhden toimivan, pyörivän ja keinuvan jalan tv-tuoliin. Minulle syntymäpäivälahjaksi. Tykkään tästä tuolista tosi paljon! Paras synttärilahja saada se takaisin toimintaan. Myös jälkikasvu on tuolista ollut varsin innoissaan, ihan kuin olisi huvipuisto olkkarissa. Kuka saa kovimmat vauhdit?




7 kommenttia:

  1. Ompas kivannäköistä. Miten hauskaööa tavalla tuoli pääsi taas käyttöön vuosien jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ystävän koira hyppäsi jalkopäähän just kun huomasin kirjoitusvirheen ja painoin säikähdyksessä julkaise -nappia. Nooh. :D

      Poista
    2. Tällaiset lahjat on kyllä mun mieleen, tekoja tavaran sijasta. Onneksi olen tuolia jaksanut varastoida, vaikka toisinaan on tuntunut että se edessä on lojunutkin :)

      Poista
  2. kaunis tuoli! ja onnea synttäreiden johdosta :) -L-

    VastaaPoista
  3. Niina ja kiitos myös joulukortista! Fudgeajatus lämmitti mieltä ;) :D -L-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myös sulle kortista, ihanan simppeli idea! Ehkä mä vielä joku päivä yllätän sut ihan oikeasti niilla fudgeilla :)

      Poista