sunnuntai 10. elokuuta 2014

Koululaisen oma huone

Esikoinen ei enään halunnut jakaa huoneita pikkusiskon kanssa ja nukkuminen pinkissä huoneessa, myös tuntui häiritsevän koululaisen katu-uskottavuutta. Oli siis aika tuunata isolle pojalle oma uusi huone.

Vanha Lego-sänky sai uuden maalikerroksen päälleen. Pojan idea oli maalata sänky graffiti-tyyliin. Hän sai spraymaalata sen itse. Hieman siinä puuhassa sai kyllä olla vielä apuna (onneksi!). Sängyn lisäksi vanha ikean taululista sai päälleen maalia. 

Ikean poistopisteestä bongattiin sininen kori edullisesti, se löysi paikkansa valaisimena.

Työpöydän ääreen löysin retron toimistotuolin eurolla. Poistin päältä kankaat ja pehmusteet ja käsittelin puuosat öljyllä. Tähän yksilöön oli pehmusteet liimattu niin tiukasti kiinni, että niiden irroittaminen kävi kyllä täydestä työstä, mutta sainpas taisteltua ne irti! Koululainen olisi kyllä halunnut sellaisen tuolin, jossa on alla pyörät. Tämä tuoli onneksi kelpasi, jos vaikka sellainen pyörillä varustettu löytyisi myöhemmin.

Säilytystilalle vielä oli tarvetta, joten uutta tuli ostettua ikean Kallax-hyllyn verran. Toimii myös kivasti pöytänä lego rakennelmille. Lattialle sopisi mainiosti joku pyöreä mattoa, mutta huoneen omistaja oli siitä asiasta eri mieltä, joten se jääköön ehkä toiseen kertaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti