perjantai 18. joulukuuta 2015

Väritettävä joulukortti

Tontun puuhat taas on pitänyt kiireisenä, onneksi pikku hiljaa alkaa olla lahjat askarreltuna ja paketit valmiina jouluun. Joulukortitkin ennättivät tänä vuonna ajoissa postiin.

Lähi vuosina on meidän perheeltä lähtenyt joulutervehdykseksi kuvia lapsista. Tänä vuonna päätinkin tehdä poikkeuksen. Idea lähti liikkeelle aikuisille suunnatuista värityskirjoista. Itse en ole tähän trendiin innostunut lähteä mukaan, kun kerkeisi edes piirtää ja maalata niitä oman pään sisässä olevia ideoita! 

Sen verran nyt päätin sitten tarttua kynään ja piirtää kuvan väritettävään joulukorttiin. Pikku Prinsessakin innostui piirrustuspuuhista ja piirsikin todella hienon kuvan, niitä sitten kopioitiin ja tulosteltiin hieman paremmalle paperille joulutervehdykseksi yhdessä minun piirtämän tonttukortin kanssa. Lapset ainakin inostuivat kuvia värittämään, toivottavasti myös muutkin!



Linkin takaa löytyy tulostettava minun piirtämä tonttukortti PDF-muodossa. Niitä voi tulostaa joulukortiksi tai vaikka värityspuuhaksi joulunpyhille. Olkaa hyvä!

2 kommenttia:

  1. Me ollaan myös pyhäpäivinä innostuttu skidien kans tämmöisistä puuhista, voi siis olla että tulemme tulostamaan kuvasi ja värittelemään niitä joulunpyhinä. Kiitos. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, jos näistä joku muukin innostuu! Ole hyvä :)

      Poista